KRENUO OČEVIM STOPAMA: Sina Miralema Pjanića otac već priprema da mu bude nasljednik!

Fudbalska sezona u Italiji odavno je okončana. Novi-stari šampion je torinski Juventus za koji nastupa bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

U danima pauze, Pjanić koristi svaki slobodan trenutak za odmor, posjetu prijateljima i rodnom gradu. Ovoga puta, povremeni kapiten bh. reprezentacije vrijeme je posvetio svom sinu Edinu, koji je baš kao i njegov otac krenuo istim putem.

Maleni Edin vrijedno radi kako bi u budućnosti obukao dres reprezentacije. Budući da je prve fudbalske korake napravio u Torinu, maleni Edin trenutno nastupa u mlađim kategorijama jednog od najtrofejnihij europskih klubova, Juventusu.

Pripreme za budućnost – napisao je Pjanić na Instagramu pored nekoliko fotografija svog nasljednika.

Da je maleni Edin već sada velika zvijezda, pokazao je njegov otac koji je u nekoliko video klipova uspio nasmijati brojne fanove “Stare dame”. Više nego sjajna atmosfera koja vlada u svlačionici italijsnskog šampiona dala je povoda Miralemu da svog sina nauči sjajnim imitacijama svojih saigrača. Nema sumnje da je Edin već sada veliki showman, a za očekivati je da će svoje fudbalsko umjeće imati kada da pokaže…

“Mali princ” ima NASLJEDNIKA: Pogledajte šta radi sin Miralema Pjanića u svlačionici Juventusa

(FudbalTalent.com/Azra)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *