LeoStars: JOŠ JEDNOM DOKAZALI ZAŠTO SU mali-veliki ambasador grada Trebinja!

Skoro da nema turnira, a da se mladi fudbaleri LeoStarsa ne vrate bez medalje, a tako je bilo i protekli vikend u Požegi (Srbija), gdje se održavao tradicionalni turnir, pod okriljem Škole fudbala «Vranić» iz Arilja – gdje su dječaci iz Trebinja  osvojili drugo mjesto (generacija 2008.)

LeoStars, mali-veliki ambasador grada Trebinja, još jednom je dokazao zašto posljednjih godina važe za jednu od uspješnijih škola fudbala u RS i BiH.

Učešće je uzelo 16 renomiranih ekipa iz Srbije i BiH (FK «Partizan», FK «Crvena Zvezda», «Bubamara» Kraljevo, «Mačva» Šabac, «Javor» Ivanjica, «Sloga» Požega i mnogi drugi). LeoStars je započeo takmičenje utakmicama sa Crvenom Zvezdom, Javorom, Bubamarom, Mačvom i Slogom. Dječaci su igrali odlično od starta i furiozno stigli u polufinale.

Izvor: eTrebinje

Tamo su ih čekali stari poznanici, odlična ekipa FK «Lavova» iz Užica, inače filijala FK «Čukarički» Beograd. Sjajna utakmica, koja je opravdala epitet derbija i finale prije finala. Poslije remija 0:0, pobjednik je riješen nakon izvođenja penala, a to je bila trebinjska ekipa koja se zasluženo plasirala u veliko finale.

U finalu im je na megdan izašla ekipa «Sport Team» iz Novog Pazara koja u svojim redovima ima igrače koji već nastupaju za FK «Partizan» i «Crvenu Zvezdu» i važe za jednu od boljih škola fudbala u tom dijelu Srbije.

Vidjeli smo pravu borbu na terenu sa obje strane. LeoStars je imao više od igre, nekoliko «zicera» nisu pretvorili u golove, a konačan rezultat finala je nepopolularnih 0:0!

Utakmica je opravdala očekivanje. Pristupilo se izvođenju penala gdje su ovaj put više sreće imali dječaci iz Novog Pazara i tako osvojili prvo mjesto.

Treba istaći da su tokom čitavog turnira trebinjski dječaci svojom igrom i ponašanjem pobrali simpatije svih prisutnih, a tome govori u prilog i činjenica da su u finalu imali veliku podršku sa tribina od svih prisutnih gledalaca i drugara iz drugih klubova koji su posmatrali finalni okršaj.

Osim sa FK «Crvena Zvezda», sa kojom su dječaci LeoStarsa odigrali utakmicu u takmičarskom dijelu, mali fudbaleri su imali prilike da u prijateljskom meču odmjere snage i sa FK «Partizan» u kojem je njihov trener, Igor Joksimović proveo veliki dio svoje karijere.

Ova djeca svaki vikend putuju na takmičenje (liga) do Mostara (120 km) i stvarno imaju zapažene rezultate kako u BiH tako i van – tako da ih s pravom smatraju jednom od najboljih škola fudbala u Hercegovini

 (fudbaltalent.com)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *