BOLJA SARADNJA između mostarskih škola fudbala i Omladinske škole “Muhamed Mujić” FK Velež

U četvrtak 06.09.2018. je u Press sali Stadiona Rođeni održan sastanak na kojem su pored predstavnika FK Velež učestvovali predstavnici sljedećih mostarskih škola fudbala: AF Stari grad, UŠI Stari grad, ŠF Zalik, ŠF National, ŠF Fortuna i ŠF Donja Mahala.

Cilj sastanka, koji je uspješno završen, bio je normalizacija i uspostavljanje bolje i čvršće saradnje u budućnosti između škola fudbala i FK Velež, na zadovoljstvo svih, a najviše naših dječaka.

– Danas je na našu inicijativu održan sastanak sa predstavnicima škola fudbala. Sastanak je bio konstruktivan i uspješno je završen, što mi je izuzetno drago. Cilj sastanka je bio da se uspostavi bolja i čvršća međusobna saradnja, stvaranje zdravih odnosa i razmjena dječaka, na zadovoljstvo svih aktera. Predstavnicima škola smo objasnili na koji način želimo da stvari funkcionišu u narednom periodu, a predstavljeni projekat je naišao na njihovo odobravanje, izjavio je Igor Remetić, šef Omladinske škole FK Velež “Muhamed Mujić”, pa nastavio:

– Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su danas prisustvovali sastanku i što su podržali predstavljene ideje, a sve u cilju boljih i jačih temelja Omladinske škole.

(FudbalTalent.com/FK Velež)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *