«BOSANSKO FUDBALSKO ČUDO OD DJETETA»: Ima 6 godina, pogledajte kako trenira i kako igra!

Danas imamo zadovoljstvo predstaviti Vam jednog zaista izuzetnog dječaka. Anel Zehić ima 6 godina (rođen je 03.04.2012. godina), a njegovo fudbalsko umijeće zaista je nevjerovatno za klinca tog uzrasta!

Visok je u ovom trenutku tek nešto iznad jednog metra (115 cm) i težak 22 kilograma, ali već je znao davati i po 9 golova na utakmicama i na turnirima na kojima je igrao sa starijim generacijama biti proglašavan za najboljeg igrača!

To, naravno, nije slučajno, a rezultat je i treninga poput ovih koje možete pogledati u videu ispod – u garaži porodične kuće i na travnatom terenu, gdje se koordinacija pokreta vježba i na tzv. ljestvama


Anel je počeo trenirati prije nešto više od godinu dana, 1. septembra 2017. godine, a igra za klub iz Modriče, član je Akademija fudbala «Dr. Milan Jelić» iz ovog bosanskohercegovačkog grada!

Dešnjak je, a po vokaciji je napadač, pa često trese protivničke mreže. Dječački iskreno priznaje da «želi čitav život igrati fudbal».

U videu ispod možete pogledati dio vještina koje pokazuje na terenu, a uvrstili smo ga i u nagradnu akciju MOJ NAJ GOL, pa lajkom i komentarom podržite ovog talentovanog mališana…

Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

2 Comments on “«BOSANSKO FUDBALSKO ČUDO OD DJETETA»: Ima 6 godina, pogledajte kako trenira i kako igra!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *