«Bravo Luka majstore, ne damo te nikome!» POGLEDAJTE MOJ NAJ GOL dječaka (8) iz ModričeU rubrici MOJ NAJ GOL danas imamo zadovoljstvo predstaviti Vam 8-godišnjeg dječaka po imenu Luka Stojanović.

Rođen je 16. juna 2010. godine, a trenira od 2013. u Akademiji fudbala «Dr. Milan Jelić» iz Modriče (BiH).

Zasad je visok 130 cm i ima 27 kilograma, i odličan je učenik. Njegovi klubovi su i FK «Crvena Zvezda» i «Respekt» iz Loznice, a ranije je nastupao i za modrički «Tango».

Igra na poziciji stopera, izraziti je ljevak, ali zna igrati fudbal i desnom nogom. Već je proglašavan najboljim igračem na nekoliko turnira, osvajala su se i prva mjesta, a ambiciju ima za novim pobjedama.

U našoj rubrici MOJ NAJ GOL prikazujemo dva pogotka iz slobodnjaka, a koliko je Luka dobar igrač i omiljen među drugarima iz tima, svjedoči da su mu oni nakon postignutog gola (što možete čuti i na snimku) skandirali «Luka majstore, ne damo te nikome!»

Pogledajte video i uživajte, a ovog talentovanog klinca podržite i lajkom!Mojjj Andjeoooo

Objavljuje Sanja Stojanovic u Subota, 17. lipnja 2017.

Mojojjjjjjjj sreciiiiiiiiii nemaaaa krajaaaaa bravooo za mog sinaa bravoo za svee ove malee ljude koji suu postiglii ni manje ni vise vec prvoo mjestoo

Objavljuje Sanja Stojanovic u Nedjelja, 18. lipnja 2017.

Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *