DANAS MU JE 8. ROĐENDAN! “Moj naj gol” Halida Ozkaye… Uzeo loptu, prešao cijeli teren i zabio!Dječak po imenu Halid Ozkaya, danas slavi 8. rođendan!

Rođen je 2010., a u Fudbalskoj akademiji “Academica” iz Sarajeva je od 2016. godine.

Igra desnom nogom, sjajan je tehničar i očito izuzetan potencijal. Ima gotovo nevjerovatan pregled igre za svoj uzrast (ilustracije radi, u jučerašnjoj utakmici imao je čak 4 asistencije!!!), međutim zna i postići pogotke.

U rubrici MOJ NAJ GOL izdvajamo gol koji je Halid postigao na način da je na svojoj polovini dobio loptu, prešao cijeli teren i zabio!

Pogledajte video i uživajte!Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *