Golobradi dječak iz BiH potpisuje za Real Madrid!? AJDIN HASIĆ (17) na pragu “kraljevskog kluba”

Ajdin Hasić, 17-godišnji sada već bivši igrač zagrebačkog “Dinama”, karijeru bi mogao nastaviti u madridskom Realu. Vijest je to koju donose Sportske novosti, a koja bi na spektakularan način zatvorila nesvakidašnju priču u kojoj je zagrebački klub besplatno ostao bez jednog od najvećih talenata.

Podsjetimo, Hasić je prije 10-ak dana naputio Maksimir nakon što je dobio raskid ugovora, a sve se dogodilo u bizarnom razvoju događaja….

Povezani sadržaj:

POTRES U MAKSIMIRU: Ajdin Hasić (17), najveći talent “Dinama” s familijom napustio klub!Dinamo je mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine ponudio novi ugovor te njegovom ocu poslao na potpis raskid aktuealnog i prijedlog novog ugovora. Otac Hasić je u Maksimir vratio potpisani raskid ugovora, ali ne i novi te je tako mladić sada slobodan igrač.

Za ovog krilnog igrača već ranije su se zanimali Barcelona, Real, Borussia Dortmund, Everton i drugi euro klubovi, a sada Sportske novosti javljaju kako će Hasić najvjerojatnije karijeru nastaviti u Madridu. Real je za njega pokazao interes kada ga je vidio na djelu na “Turniru Mladen Ramljak”, razmišljali su o zvaničnoj ponudi, a sada ga mogu dobiti besplatno.(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *