HAJDUK “BACIO OKO” NA ŽELJINOG TINEJDŽERA: Preporuka 36 golova u prošloj sezoni!Din Ćutahija (rođen 28.10.2003.), koji trenutno nastupa za kadetski tim FK “Željezničar” iz Sarajeva, veliki je potencijal tima s Grbavice.

U prethodnoj sezoni bio je najbolji strijelac Željinih pionira s čak 36 postignutih golova. Svojim golovima i odličnim igrama skrenuo je pažnju skauta splitskog “Hajduka”, koji su ga pozvali na sedmodnevni boravak u školi splitskog kluba.

Pročitajte i ovo…

IZ FK “NOVI GRAD” SARAJEVO U SPLITSKOG “HAJDUKA”: Mladi Hamza Tanjo u SplituVelika mi je čast što sam u Hajduku, to je veliki klub i mislim da bi svaki igrač sa zadovoljstvom prihvatio poziv na probu. Sve je besprijekorno i što se tiče osoblja u njemu, a pogotovu grada Splita. Treneri Marko Sičič i Dario Kremić su me sjajno primili, a momci iz ekipe prihvatili odlično. Veliko mi je zadovoljstvo što sam stekao nova prijateljstva, i nakon dvije sjajne sezone mislim da zaslužujem braniti boje svoje zemlje BiH – izjavio je Ćutahija.

Talentirani mladi igrač “Plavih”, prema svemu sudeći, zadovoljio je trenere Hajduka, koji su odlučili produžiti njegov boravak u Splitu, kako bi dodatno trenirao, poslije čega bi se trebalo odlučiti o njegovom budućem angažmanu – javlja Avazov Sport.(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *