Jedan od najperspektivnijih dječaka u Srbiji: MOJ NAJ GOL Milana «Mikija» Aleksića (13)Dječak po imenu Milan Aleksić, jedan je od onih igrača od kojih se u budućnosti u Srbiji mnogo očekuje, pa je već i na spisku Fudbalskog saveza ove zemlje među najperspektivnijim mlađim pionirima.

Rođen je 30.08.2005., a počeo je trenirati već u uzrastu od 6 godina. Njegov matični klub je «Šumadija» iz Kragujevca, ali već tri godine nastupa za «Čukarički».

Uslijedilo je to nakon niza nagrada na turnirima. Izdvajamo neke…

  • III Gaučosi Kup (2015.) – Najbolji igrač godište 2005.
  • Fudbalski turnir mlađih selekcija Mataruge (2015.) – Najbolji igrač
  • Turnir u Kruševcu 2016. – Najbolji igrač za svoje godište
  • Najbolji igrač turnira u organizaciji FK «Beloševac»
  • Najbolji igrač na turiru (2015.) u organizaciji AF «Đokić»
  • Više puta 1. mjesto u «Ligi budućih šampiona»

U rubrici MOJ NAJ GOL izdvajamo nekoliko sjajnih poteza. Prva utakmica je iz 2015. godine na Čukaričkom protiv Šumadije (tada je Milan igrao za Šumadiju i od tada zapravo i počinje saradnja sa Čukaričkim, op.prir.) Druga je Čukarički – OFK Beograd, a treća Čukarički – Rad, gdje je Miki takođe igrao za Čuku.

Pogledajte video i uživajte!Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *