Kako je Gazza “prevario” Gatussa: OVAKVOG GA MNOGI NE POZNAJU

U bivšem klubu Gennara Gattusa, i nogometne ikone, Paula Gascoignea, Glasgow Rangersima, od 1950. godine postoji pravilo – igrači se uoči svakog treninga u klubu moraju pojaviti u odjelu i kravati.

Gattuso je u tom škotskom klubu igrao na početku svoje profesionalne karijere, a anegdota koju je svojedobno podijelio s javnošću je vrlo zanimljiva:

Bio sam tinejdžer dok sam igrao u Glasgowu i vidjeti me u odjelu u to doba bilo je čudo, čak i nedjeljom, jednostavno to nije bio moj stil, započeo je legendarni Rino.

Kad je Gazza to vidio, uzeo me pod ruku i odveo k najskupljem krojaču u Glasgowu i rekao mi da izaberem sedam ili osam odjela. Potom mi je rekao kako klub ima ugovor s krojačem prema kojem svi igrači mogu odabrati koliko god žele odjela, a novac će im potom biti skinut s plaće u mjesečnim ratama za vrijeme sezone.

– I tako sam odabrao odjela, košulje, kravate i kad sam ih donio na blagajnu račun je bio oko 11.500 funti. Kasnije sam doznao da nije bilo nikakvog ugovora između Rangersa i krojača, bio je to njegov način da mi pomogne bez da sam toga bio svjestan. Nešto što je jednostavno odlučio napraviti…

Naime, on je platio za moja odjela i pretvorio me u nešto što nalikuje na gospodina dok sam još bio klinac, to je Paul Gascoigne kojeg mnogi ne poznaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *