KAO SERGIO RAMOS: U akciji “Moj naj gol” predstavljamo Ćehović Hamzu (10)

U nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL danas pogledajte i podržite još jednog talentovanog omladinca!

U pitanju je Ćehović Hamza, rođen 07.08.2008. u Sarajevu. Visina 141 cm, težina: 37 kg. Škola: OŠ “Čengić Vila 1”. Počeo je trenirati u aprilu 2014. godine u klubu FK «Novi Grad» Sarajevo, gdje i danas uspješno nastupa. Fudbalski mu je jača lijeva noga, a njegova prirodna pozicija je na lijevom beku. Sa kolektivom ima ostvarene zavidne rezultate na međunarodnim i domaćim takmičenjima te su jedna od najuspješnijih generacija FK «Novi Grad» po ostvarenim rezultatima.Izdvojili bismo turnir u Austriji u organizaciji FC Weis na Huber Areni na kojem su osvojili 1. mjesto.

Ambicija mu ja da jednog dana zaigra za Juventus. Igrač kojeg najviše voli je Cristiano Ronaldo.

U nastavku pogledajte dva Hamzina pogotka koja su u konkurenciji Za Naj gol: Prvi je sa dvoranskog turnira u Vitezu, gdje je zatresao mrežu u stilu Sergija Ramosa, a drugi sa Makarska Cupa 2018…

Uživajte u snimku, a dječaka podržite lajkom i komentarom!


Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

2 Comments on “KAO SERGIO RAMOS: U akciji “Moj naj gol” predstavljamo Ćehović Hamzu (10)”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *