“Ljudi, jel` ovo moguće?” MOJ NAJ GOL dječaka iz Mostara Petra MikulićaU našoj nagradnoj akciji “MOJ NAJ GOL / NAJ POTEZ” prikazujemo zaista nevjerovatan gol koji je postigao dječak iz Mostara po imenu Petar Mikulić.

U pitanju je lob udarac sa desne strane, nakon kojeg se lopta zakoprcala u mreži u maniru najboljih svjetskih igrača. Parafrazirajući legendarnog sportskog komentatora Mladena Delića, mogli bismo upitati: “Pa, ljudi moji, je li to moguće?!”

Pogledajte video ispod i uživajte…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *