MALI “ZIZINJO” SA GRBAVICE: Pogledajte `Moj naj gol` 11-godišnjeg Abdulaziza Zulovića!Abdulaziz Zulović (rođen 30.04.2007. u Dubrovniku – Hrvatska) odličan je učenik Prve osnovne škole na sarajevskoj Ilidži. Fudbalom se počeo baviti 2013. godine u ŠF «Dribling», 2014. je prešao u FK «Igman», a od 2016. igra lijevog beka za FK «Željezničar».

Ovaj dječak koji je trenutno visok 141 cm i težak 37 kg iza sebe ima mnogo priznanja i nagrada od kojih izdvajamo priznanje Najbolji igrač turnira Miljana Miljanica 2016. u Ulcinju (Crna Gora) te mnoge osvojeni turnire sa klubovima (21 medalja i diploma).

Učestvovao na prvom «Juventusom» kampu u BiH 2015. godine, i također prvom «Realovom» kampu, gdje je bio zapažen od strane trenera, voditelja kampa.

Cilj mu je da postane uspješan fudbaler, ali prvenstveno čovjek, kao Muhammed Salah

U nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL izdvajamo pogodak koji je ovaj 11-godišnji igrač Omladinskog pogona FK «Željezničar» postigao u utakmici protiv FK «Famos» Vojkovići, koja je igrana na Grbavici, a gdje je «Željo» slavio pobjedu od 5:1. U pitanju je bio upravo peti gol Plavih.

Pogledajte snimak i uživajte!Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *