MLADA NADA IZ NOVOGA GRADA: Ammar Klepo (8) postiže NAJ GOLOVE…

Predivni golovi. Majstorski i precizni. Tako bi se ukratko mogli opisati sjajni potezi 8-godišnjeg dječaka kojeg Vam danas predstavljamo u akciji MOJ NAJ GOL.

Ammar Klepo rođen je 21.08.2010. godine u Sarajevu. Visok je 137 cm i težak 29 kg, a ide u Osnovnu školu Aneks, gdje je odličan učenik. Počeo je trenirati fudbal sa 5 godina u Fudbalskom klubu “Novi Grad” u kojem još uvijek igra.

Ammar je već osvajao i medalje sa svojim klubom FK «Novi Grad», koji je poznat po radu s mladim igračima

Pozicija koju igra je desno naprijed. Fudbalski mu je «jača» desna noga, ali golove daje i ljevicom, što možete pogledati u videu ispod, na kojem smo izabrali nekoliko Ammarovih pogodaka…

Pogledajte snimak, uživajte i lajkom i komentarom podržite ovog dječaka!!!


Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *