MOJ NAJ GOL: Čedomir Vujačić (15) igra kao defanzivac, ali zabija i glavom i nogom!Čedomir Vujačić (2003. godište), igrač FK «Mornar» iz Bara (Crna Gora), jedan je od mladića od kojeg se u budućnosti može mnogo očekivati.

Uostalom, u septembru je već odigrao dvije utakmice za reprezentaciju Crne Gore U16. Iako igra na poziciji štopera ili zadnjeg, defanzivnog veznog, nerijetko se upisuje u listu strijelaca, a golove postiže i glavom i nogom.Prošle sezone postigao je 6 golova u pionirskoj konkurenciji i 3 gola za kadete. Ove sezone, do sada, postigao 3 gola za kadete.

Za našu akciju MOJ NAJ GOL izabrali smo jedan gol glavom iz utakmice kadetske lige Crne Gore (utakmica između kadeta FK «Mornara» i FK «Otrant Olympica»), te još jedan pogodak glavom. Ali i jedan gol u kojem je talentovani tinejdžer pokazao zavidnu fudbalsku tehniku igranja nogom.

Pogledajte snimak ispod i uživajte…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *