MOJ NAJ GOL: Danin iz Sarajeva zatresao mrežu i slavnog Juventusa!Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

Ovoga puta možete uživati u dva gola dječaka po imenu Danin Čolaković (13). On nastupa za ekipu ŠF “Valter” iz Sarajeva. Prvi gol postigao je prošlog oktobra protiv ekipe slavnog italijanskog “Juventusa”, upravo u Juveovom centru Vinovo. Druga majstorija je sjajno izveden slobodni udarac na Stadionu “Hakija Mršo” u Vogošći, u utakmici Lige Kantona Sarajevo.

Pogledajte video i uživajte…Pročitajte i ovo…

KOLIKO SE DJEČAKA IZ BiH MOŽE POHVALITI DA JE DALO GOL JUVENTUSU? Upoznajte Danina (13) koji to može…

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *