MOJ NAJ GOL: Majstorija «dječaka sa topom u nogama» Neriman KOČEVIĆ (14), već je bio na oku i «Dinamu» i «Partizanu»U našoj nagradnoj akciji “MOJ NAJ GOL / NAJ POTEZ” danas imate priliku pogledati dvije majstorije 14-godišnjeg tinejdžera po imenu Neriman Kočević.

Dolazi sa istoka Bosne i Hercegovine, iz Podrinja, ali je već prije nekoliko godina njegov fudbalski talenat primijećen i van granica ovog dijela Bosne i Hercegovine. Nastupao je za FA «Academica» iz Sarajeva, koja radi po programu slavnog «Ajaxa» i već tada je bio na oku regionalnih velikana «Dinama» i «Partizana».

Od ove sezone nastupa za FK «Željezničar» iz Sarajeva u Omladinskoj Premijer ligi BiH. Do trenutka pisanja ovog teksta već je postigao 5 golova za Plave s Grbavice u ovom takmičenju!

Mi smo se odlučili da prikažemo dva njegova gola koji svjedoče zašto možemo govoriti o «dječaku sa topom u nogama». Prvi je u postignut u takmičarskoj utakmici protiv NK «Široki Brijeg», a drugi u prijateljskoj protiv «Mladosti»

Pogledajte video ispod i uživajte…

(U pripremi videa korišteni materijali sa linkova: https://www.youtube.com/watch?v=0Djm0r5R5-0 i https://www.youtube.com/watch?v=_Fb8nuhMHM0)MOJ NAJ GOL – Neriman Kočević (BiH)

⚽⚽⚽ Neka Vas ne zavara osmijeh, ovaj dječak ima "top u nogama"!!! Neriman Kočević već je bio na oku regionalnim velikanima "Dinamu" i "Partizanu". Pogledajte i sami na snimku kakve pogotke postiže…Akcija MOJ NAJ GOL/NAJ POTEZ i dalje je u toku. Šaljite nam svoje snimke, lajkom podržite mlade talente, nagrade u vrijednosti 100 eura i više!⚽⚽⚽ Još detalja na linku: https://fudbaltalent.com/moj-naj-gol-majstorija-djecaka-sa-topom-u-nogama-neriman-kocevic-14-vec-je-bio-na-oku-i-dinamu-i-partizanu/U pripremi videa korišteni materijali sa linkova: https://www.youtube.com/watch?v=0Djm0r5R5-0 i https://www.youtube.com/watch?v=_Fb8nuhMHM0

Objavljuje Fudbal Talent International u Ponedjeljak, 8. listopada 2018.

Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

Pročitajte i ovo…

OVAKO SE IGRA FUDBAL (VIDEO) Pogledajte kako su pioniri “Želje” dali gol u 5 poteza!

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *