MOJ NAJ GOL: Majstorija Nikole Babića (19) iz Crne Gore, kakva se rijetko viđa i u Ligi šampiona!Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

Danas prikazujemo fenomenalan pogodak talentovanog mladića iz Crne Gore, 19-godišnjeg Nikole Babića. On nastupa za ekipu “Bratstva” iz Cijevne (dio glavnog grada Podgorice), za koju je već dao dosta pogodaka. Ipak, ovaj je posebno lijep, i golovi poput onog kojeg možete vidjeti na snimku ispod rijetko se viđaju i u Ligi šampiona!

Pogledajte ispod i uživajte…(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *