MOJ NAJ GOL (OTAC I SIN): Evo zašto kažu da «Ne pada jabuka daleko od stabla!»Danas u našoj akciji MOJ NAJ GOL imamo nešto posebno!!! U videu možete pogledati prvo nevjerovatan gol volejom koji je prije nekoliko godina postigao Goran Tomić iz «Istre» u utakmici protiv «Vodnjana», a zatim i prelijep pogodak iz slobodnjaka koji je nedavno dao njegov sin Mateo.

Inače, 16-godišnji Mateo je jedan od najvećih talenata u Hrvatskoj, zemlji vicešampiona svijeta.

Trenutno je, kao igrač «Istre 1961», prvi strijelac kadetske HT Prve lige i čeka poziv u hrvatsku reprezentaciju.

Drži i jedan neslužbeni rekord. Naime, svojedobno je u utakmici pionira «Istre» i «Hajduka» dao gol Bilima u 20. sekundi!

Pogledajte video i uživajte…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *