MOJ NAJ GOL: Sjajni 11-godišnjak iz Maglaja Tarik Čolić na treninge putuje i po 20 kmU nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.), stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) danas prikazuje fenomenalan pogodak Tarika Čolića (2007. godište), iz ŠF “Sportino-Ma” iz Maglaja u BiH.

Riječ je o pravoj majstoriji, gdje je Tarik s više od 20 metara iz slobodnog udarca uspio savladati protivničkog golmana.

Inače, na stranici Sportina, na sljedeći način predstavljaju ovog 11-godišnjaka:

– Tarik Čolić je istinski vođa i lider naših najmlađih Sportinaša. Dječak koji se ne štedi bez obzira igrao protiv starijih ili svojih vršnjaka. Na svaki trening putuje i po 20 kilometara i redovan je na treninzima i pravi primjer ostalim dječacima.

Pogledajte i uživajte u golu koji je postignut u 5. kolu Kvalitetne lige predpionira Zeničko-dobojskog kantona, u utakmici NK “Nemila” – OFK “Sportino Ma”, gdje je ovaj predpionir Sportina donio pobjedu gostima od 2:1…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *