MOJ NAJ GOL: Uživajte u hat-tricku majstora Kakrina, kojeg su na Grbavici dočekali SA ODUŠEVLJENJEMJedan sportski novinar napisao je za igrača omladinskog pogona “Željezničara” Damira Kakrina (14) da je riječ o talentu kakav ovaj nije vidio za 25 godina!!! Zato nije čudo da su stručnjaci koji rade sa mladima u timu sa Grbavice sa oduševljenjem dočekali prelazak Damira iz FA “Academica” u redove Plavih prije nešto manje od godinu dana. Upravo igrač takvog kalibra nedostajao je u Kakrinovom godištu.

Damir im se odužio dobrim igrama, pa je već praktično u prvom nastupu odlučio derbi turnira Šampion Junior kup 2018, a na istom turniru postigao je gol i protiv bivšeg kontinentalnog šampiona “Crvene Zvezde”.

U našoj nagradnoj akciji “MOJ NAJ GOL / NAJ POTEZ” prikazujemo ne jedan, nego čak 3 gola ovog dječaka u nedavnoj utakmici Omladinske lige Kantona Sarajevo za pionire. U pitanju je hat-trick protiv ekipe “Radnika”.

Pogledajte video ispod i uživajte…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

Pročitajte i ovo…

PREDSTAVLJAMO MLADE NADE: Damir Kakrin, talentovani krilni napadač (VIDEO)(fudbaltalent.com)

2 Comments on “MOJ NAJ GOL: Uživajte u hat-tricku majstora Kakrina, kojeg su na Grbavici dočekali SA ODUŠEVLJENJEM”

  1. U pitanju je jedan talentovani djecak iz baapevrogola.Njegovoime je aleksa Pudic.Na gogle Aleksa pudic.
    Kaka ukucate njegovo ime nacicete zlatno pelagicevo u siofoku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *