MOMAK IZ “HAJDUKOVE” OMLADINSKE ŠKOLE pred potpisom za Manchester City

Mladi hrvatski reprezentativac i igrač Hajduka, 19-godišnji Ante Palaversa na korak je do potpisa za Manchester City.

Uprava Hajduka s predstavnicima engleskog kluba dogovara posljednje detalje oko transfera koji bi mogao biti jedan od najvećih poslova splitskog kluba.

Hajduk bi od bogatog Cityja, koji drže šeici iz Emirata, a na terenu vodi Josep Guardiola, odmah dobio 4,8 mil. eura, a Palaversa bi ostao godinu i pol dana na posudbi na Poljudu. Za to bi Hajduk dobio 1.5 mil. eura dodatnog bonusa, a opcija je draža i Palaversinoj familiji.

U ugovor su uključeni i bonusi pa bi se iznos transfera mogao popeti na devet mil. eura, a odnose se na minutažu i pogotke koje bi Palaversa skupio u dresu Manchester Cityja. Kako doznajemo, o tom dijelu ugovora predstavnici Hajduka i igrača danas još pregovaraju s ljudima iz Cityja.

Hajduk je ispregovarao i deset posto iznosa od Palaversinog idućeg transfera.Nakon potpisa ugovora sa Cityjem, Palaversa bi se trebao vratiti natrag na Poljud.

Kao i kod transfera Pašalića u Chelsea i Vlašića u Everton Hajduk se nema namjeru oglašavati u dogovoru s engleskim klubom prije potpisa.(fudbaltalent.com/Index)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *