OTAC MU JE UMRO PRIJE 7 GODINA: I danas ovaj momak iz BiH koji je potpisao za Dinamo posvećuje mu OVAKO svoje golove (FOTO)

Vezni red GNK Dinamo bit će pojačan Markom Tolićem, nekadašnjim članom Dinamove akademije koji je do seniorske momčadi stigao preko NK Lokomotive u kojoj je bio jedan od nositelja igre u najuspješnijoj sezoni prvoligaša s Kajzerice.

– Neopisivo sam sretan što sam došao pred ostvarenje dječačkih snova. Znate svi da sam bio dio sustava Dinama gotovo šest godina, a kada kao dijete hodate ovim stadionom na treninge onda razmišljate samo o tome da ćete jednog dana zaigrati za prvu momčad. Ovim potpisom došao sam na milimetar od toga i zahvaljujem se svima koji su mi pomogli na tom putu. Od moje obitelji, bivšeg kluba i suigrača te vodstvu Dinama koji su mi ukazali povjerenje. Siguran sam kako ih neću razočarati – izjavio je vidno uzbuđeni Marko Tolić koji treba nositi dres s brojem 24 – piše GNK Dinamo na svojoj stranici.

Zanimljivo je da je Tolić porijeklom iz Gruda (BiH), a svoje golove proslavlja na upečatljiv način – pogledom u nebo. Na taj način ih posvećuje ocu koji je preminuo prije 7 godina, a praktično do smrti je Marka pratio na svim treninzima i utakmicama.

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *