OTAC POZNATOG HRVATSKOG IGRAČA U NEVJERICI: Ovaj klinac iz Makarske (4 godine) pretrčao 10 km za 64 minute

Dječak jedva težak dvadesetak kilograma, Božićnu trku na splitskom Marjanu dugačku deset kilometara istrčao je za sat vremena i četiri minute.

Istu dionicu je u vremenu 1:23 istrčala i njegova tri godine starija sestra Diana, a zanimljivost kaže da je Emil do sada osvojio već preko 50 medalja.

Mali Emil sin je Aliksandra Bahachoua i Natalije Jones, para koji se skrasio u Makarskoj (Hrvatska) nakon što se u grad zaljubio prije dvije i pol godine za vrijeme ljetovanja, piše 24sata.

Paru se silno svidjela klima, pa je u grad podno Biokova doselio iz Bergena (Norveška).

Aliksandr i Natalija su oboje porijetlom iz bivšeg SSSR-a, a novac i dalje zarađuju u Norveškoj budući da se ovdje još uvijek nisu finansijski snašli.

Aliksandar je završio pravo i ruski jezik, radio je kao sudski tumač, a Natalija je profesorica ruskog i engleskog jezika. Djeca im ujedno treniraju i ragbi, a uz to i odlično govore hrvatski jezik.Zvuči poprilično nevjerojatno, ali ako je istrčao 10 kilometara na službenoj utrci, i to više puta, nemam razloga sumnjati. Fascinira me Emilova ustrajnost. Kod tako male djece fokus se često mijenja, jedan čas bi radili jedno, drugi druge, treće. 

Rijetkost je da se jedan četverogodišnjak tako dugo zaokupi samo jednom aktivnošću. Nikad nisam čuo za tako nešto i jednostavno nemam objašnjenja, meni je to baš fascinantno – dao je komentar poznati hrvatski trener Joško Vlašić fenomen Emila za 24sata.

Podsjetimo, gospodin Joško je otac hrvatske legendarne skakačice uvis Blanke i Nikole Vlašića, igrača CSKA, koji je ove jeseni pružao sjajne partije u timu koji je dvaput savladao Real iz Madrida u Ligi šampiona.(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *