OVOG LJETA “ZVEZDINI” kampovi za djecu od 8 do 16 godina u osam gradova!

Fudbalski klub “Crvena zvezda” namjerava nastaviti sa tradicijom održavanja kampova u Srbiji i inostranstvu. Najtrofejniji srpski klub planira organizovati testiranja za sve talentovane dječake u Beogradu, Beču, Milvokiju, Čikagu, Hamiltonu, Skoplju, Moskvi i na Palama, a oni najbolji bi trebali imati priliku da ostvare svoj san i postanu dio beogradskih “crveno-belih”.

Kako je najavljeno, kamp “Ostvari svoje snove – budi Zvezdina zvezda” namijenjen je djeci od 8 do 16 godina i održaće se na nekoliko lokacija. U Beogradu, u Beču, na Palama, u Milvokiju i Čikagu, u Hamiltonu, u Skoplju i u Moskvi. Za vjerovati je da će se na nekim od Spomenutih lokaliteta pojaviti novi Dejan Stanković, Nemanja Vidić, Marko Grujić ili Luka Jović, a zvanične prijave i svi potrebni detalji Vas čekaju OVDJE.

Prvi u nizu kampova treba biti održan u Beču u saradnji sa FK Viena 1916.

– Talenti će u austrijskoj prijestonici raditi u periodu od 6. do 10. aprila, a najuspješniji polaznici biće pozvani na probne treninge u našem klubu – piše crvenazvezdafk.com, a još se dodaje:

– Ljetni raspored biće gust, a niz aktivnosti počeće s kampom u Skoplju. Talentovani mališani imaće priliku da se oprobaju na terenima FK Smiljkovci 2011 u periodu od 5. do 9. juna.

Talenti će na terenima naše Omladinske škole imati priliku da se dokazuju u tri termina. Prvi period biće od 22. do 27. juna, drugi od 29. juna do 4. jula, kao i od 6. do 11. jula. Osim prilike da treniraju u Ljutice Bogdan 1a, djeca će imati priliku da prisustvuju treningu prvog tima, da se upoznaju sa igračima, kao i da se besplatno učlane u klub, ukoliko imaju manje od 15 godina. Prijavite se za kamp u Beogradu OVDJE.

U isto vrijeme kada se bude održavala i prva smjena kampa u Beogradu, zakotrljaće se lopta i među talentovanim zvezdašima u Kanadi, preciznije na terenima FK Hamilton Serbians. U vremenskim periodima od 9 do 16 časova i od 29. juna do 4. jula, mališani će imati priliku da se bore za crveno-beli dres.

Beogradski klub u saradnji sa kompanijom Peresvet organizuje kamp i u Moskvi. Upravo na terenima baze Peresvet, u dva termina (od 4. do 11. jula i od 11. do 18. jula), talentovana djeca iz Rusjie trebala bi imati priliku da se nametnu za Zvezdin dres.

Kamp na Palama je na programu od 12. do 18. jula. Promoter i direktor kampa je bivši fudbaler Ognjen Koroman, a najuspešniji polaznici bi trebali imati priliku da dođu na probne treninge u beogradski klub. Prijave za kamp su već u toku, a ukoliko ste zainteresovani možete da se prijavite OVDJE.

– Sva zainteresovana djeca sa prostora Sjedinjenih Američkih država imaće priliku da budu dio Zvezdinog kampova  koji će se održati u Milvokiju i Čikagu, a sve to u saradnji sa akademijom FK Red Star iz Čikaga. U Milvokiju će biti održan od 10-14. avgusta, dok će u Čikagu biti održan od 17. do 21. avgusta.  Kampovi u oba grada će biti podijeljeni na dva programa: poludnevni (9-12 časova) i cjelodnevni (9-16 časova) – piše crvenazvezdafk.com.

Koordinator baze Omladinske škole Crvene zvezde Vladimir Cvjetićanin osvrnuo se na ljetne kampove koje planira organizovati beogradski klub:

– Dvadeset i sedam dečaka je ostavilo snažan utisak na nas kroz kampove i dodatno ih pratimo, a četvoricu su već prešla u Crvenu zvezdu, iako smo zaista imali priliku da vidimo preko 500 mališana. Drago nam je što postoji ogromno interesovanje za veliki klub, jer deca zaista dođu zato što vole Zvezdu i žele da ostvare svoje snove. Naravno, bude dece različitog porekla, bude i onih koji dođu da se upoznaju sa Crvenom zvezdom, da vide kako evropski i svetski šampion radi. Često imaju strah, ali nema potrebe za tim, već treba da igraju slobodno i bez pritiska. Motiv dece da obuku crveno-beli dres je ogroman, dok je naš zadatak da primetimo njihov talenat i da im pomognemo u tome.

Osvrnuo se Cvjetićanin na ono što je neophodno da neko obuče crveno-beli dres nakon kampova.

– Moraju da prođu objektivnu i subjektivnu analizu. Na svakom kampu prvo radimo motorička testiranja, ali mora da postoji i lični dojam trenera. Imamo i tematske sadržaje kampa, gde edukujemo dečake. Želimo da pokažemo mališanima da nismo nedodirljivi i da je Zvezda nešto što je realno, ako postoji talenat i ako se dovoljno radi – izjavio je Cvjetićanin i najavio da bi se broj gradova u kojima će Zvezda održavati kampove, trebao konstantno povećavati.

Zvanične prijave za kampove i svi potrebni detalji čekaju vas ako kliknete OVDJE..

Prijava za kamp u Beogradu je OVDJE..

Prijava za kamp na Palama je OVDJE. .

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *