Pogledajte kako izgledaju TERENI ZA DJEČIJI TURNIR USRED HOTELA: Iz sobe direktno na utakmicu! (FOTO)

Turnir “Šampion Junior Kup” već godinama je jedan od najmasovnijih takvih događaja u dječijem nogometu u regiji, a glavni organizator, gospodin Almir Prguda uspijeva uvesti i neke zanimljive novine.

Foto: Internacionalni Nogometni Turniri Šampion Junior

Zahvaljujući saradnji organizatora turnira i hotela “Hills” i “Hollywood” na sarajevskoj Ilidži, “Šampion Junior Kup 2020”, koji se treba igrati početkom iduće godine dobiva interesantnu lokaciju – na jednom mjestu i tereni za igru i smještaj ekipa i roditelja.

Kao i što smo najavljivali, sve je spremno za veliku sportsku feštu. ŠAMPION JUNIOR KUP u Sarajevu s trima najnovijim sportskim dvoranama u sklopu Hotela Hills i Hollywood. Iz hotelske sobe LIFTOM na teren. U sklopu hotela 3 nova terena za takmičenje dječaka, kao i odlični uslovi za roditelje, iz hotelske sobe liftom na gledanje svojih dječaka, kao i vrhunski ugostiteljski objekt tik do terena. Nema više vozanja autobusima kako igrača tako i roditelja do dvorana – ponosni su organizatori.

Oni najavljuju svoj turnir kao vrhunski najmasovniji nogometni spektakl za dječake u jugoistočnom dijelu Starog kontinenta.

Na fotografijama ispod pogledajte izgled novih dvorana…

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *