Pogledajte pogodak iz slobodnog udarca Ajdina Grbića (10) prilikom gostovanja s klubom u Austriji

U našoj nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL danas pogledajte pogodak iz slobodnog udarca Ajdina Grbića prilikom gostovanja s klubom u Austriji.

Ajdin je rođen 21.02.2008. godine u Sarajevu. Trenira fudbal od 2015. za FK Novi Grad. Odličan je učenik, a ide u Osnovnu školu Sokolje.

Ispred kuće dječak ima improvizovani trening-poligon

Sa svojim drugarima uspješno je predstavljao BiH na FC Weis Areni

– Vezni sam igrač, desna noga mi je jača. Jednog dana želim da igram za Juventus i želim da upoznam mog omiljenog igrača Cristiana Ronalda – otkriva ovaj 10-godišnjak.

Uživajte u snimku, a dječaka podržite lajkom i komentarom!


MOJ NAJ GOL – Ajdin Grbić (FK Novi Grad)

⚽⚽⚽U nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL danas pogledajte pogodak iz slobodnog udarca 10-godišnjeg Ajdina Grbića prilikom gostovanja s klubom u Austriji.- Vezni sam igrač, desna noga mi je jača. Jednog dana želim da igram za Juventus i želim da upoznam mog omiljenog igrača Cristiana Ronalda – otkriva ovaj 10-godišnjak.Podržite ga lajkom!!!⚽⚽⚽Više na linku: https://fudbaltalent.com/pogledajte-pogodak-iz-slobodnog-udarca-ajdina-grbica-10-prilikom-gostovanja-s-klubom-u-austriji/

Objavljuje Fudbal Talent International u Petak, 14. prosinca 2018.

Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *