PREDSTAVLJAMO MLADE NADE: Damir Kakrin, talentovani krilni napadač (VIDEO)

Krajem šestog mjeseca odigran je 1. Međunarodni fudbalski turnir “Balaton Trofea 2018” u Šiofoku (Mađarska), na kojem je BiH predstavljala ekipa BAAP Evrogol iz Pelagićeva, koja je na kraju zauzela 5. mjesto.

Kao gost za ovu ekipu nastupao je i 14-godišnji Damir Kakrin iz sarajevskog “Željezničara”, koji je postigao čak 5 golova!

Povod je to da predstavimo ovog mladog krilnog napadača, koji je ponikao i mnogo o fudbalu naučio u redovima Fudbalske akademije “Academica” iz Sarajeva, iz koje je u zimskom prelaznom roku prešao na Grbavicu u redove “Plavih”.

Praktično odmah po dolasku u “Željezničar” proglašen je za najboljeg igrača na turniru “Šampion junior kup” koji je održan prije nekoliko mjeseci, a odgirao je i polusezonu za predpionire sarajevskog kluba, koju su oni završili ulaskom u finale Kantonalne omladinske lige, gdje ih je zaustavio kasniji šampion, dječaci iz FK “Sarajevo”.

U produkciji Foto studija AS urađen je i video u kojem je prikazano kako je ovog proljeća igrao talentovani tinejdžer, a možete ga pogledati ispod…

(fudbaltalent.com)

One Comment on “PREDSTAVLJAMO MLADE NADE: Damir Kakrin, talentovani krilni napadač (VIDEO)”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *