PREDSTAVLJAMO VAM MLADOG TALENTA: Anur Haskić (11) oduševljava svojom fudbalskom vještinom!Danas imamo čast da Vam predstavimo jednog jako talentovanog dječaka iz Sarajeva…

U pitanju je Anur Haskić, rođen 16.05.2007. godine. Šesti je razred Osnovne škole «Aleksa Šantić». Fudbal je početo trenirati prije tri godine u Akademiji fudbala (AF) «Sporting» Sarajevo. Proglašen je najboljim igračem II «Tango zimske lige» i bio u timu sezone. Također je bio najbolji strijelac na «Bosna Union kupu» sa sedam postignutih golova. Igra na poziciji srednjeg igrača s brojem 10.

Pogledajte video ispod u kojem možete vidjeti i dva sjajna pogotka ovog 11-godišnjaka…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *