PRIČA IZ GRADA U SRBIJI U KOJEM JE NEDAVNO IGRAO I KYLIAN MBAPPÉ: Moj naj gol Đorđa Miladinovića (13)Četvrti najveći grad u Srbiji – Kragujevac, kroz svoju je prošlost zabilježio mnoge zanimljive fudbalske priče. U ovom gradu, možda se i ne sjećate, ne tako davno igrao je i Kylian Mbappé, najbolji mladi igrač svijeta. U proljeće 2016. sa u 19 reprezentacijom Francuske igrao je tada odlučujući meč za plasman na EURO. Protiv «Orlića».

Međutim, danas iz Kragujevca donosimo priču o jednom domaćem talentu. Đorđe Miladinović, član je FK «Šumadija 1903» iz ovog grada, i trenutno za ovaj klub igra Pionirsku ligu Zapadne Srbije, u kojoj pravo nastupa imaju igrači rođeni 2004. godine i mlađi.

A Đorđe i jeste mlađi (rođen je 23.06.2005. godine), no njegov talent nije ostao neprimjećen, pa je uslijedio i poziv u reprezentaciju Zapadne Srbije. Ovaj odličan učenik OŠ «Vuk Stefanović Karadžić» u Kragujevcu fudbal je počeo trenirati još 2009. godine. Prije «Šumadije» bio je u Školi fudbala «Vuk Karadžić», te kragujevačkim «Radničkom» i «Arsenalu».

Trenutno je visok 154 cm i težak 51 kg, a igra na lijevoj strani na više pozicija (bek ili krilo) te kao defanzivni vezni igrač. Dosad je osvojio preko 30 medalja na različitim turnirima, a ambicija mu je, kao i svakom klincu, da san pretvori u stvarnost.

Za našu nagradnu akciju MOJ NAJ GOL izabrali smo dva pogotka koje je Đorđe postigao iz slobodnih udaraca (od ukupno 5) ovog proljeća…

Pogledajte video ispod i uživajte…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *