RONALDO SE SJETIO ŽENE koja mu je davala hamburgere dok je kao dječak bio gladan. Evo kako joj se ODUŽIO!

Nedavni intervju Cristiana Ronalda sa Piersom Morganom oduševio je cjelokupnu javnost. Portugalac je bio iskren, prirodan i potpuno otvoren u tom razgovoru te se čak i rasplakao.

Morgan ga je podsjetio na djetinjstvo, kada je, kao igrač Sportinga, odlazio na zadnja vrata lokalnog McDonalds’a sa suigračima kako bi dobio preostale hamburgere.

Kad sam imao 11, 12 godina, nisam imao novca. Živio sam s ostalom djecom u klubu, mjesecima nisam vidio svoju familiju. To je bio težak period. Kasno navečer, oko 10.30 ili 11, bili smo gladni. Uz stadion je bio McDonald’s. Pokucali bismo na zadnja vrata i pitali je li ostao koji hamburger. Tu su bile Edna i još dvije djevojke, koje više nikad nisam uspio pronaći. Nadam se da će ovaj intervju pomoći u potrazi za njima. Volio bih ih pozvati u Torino ili Lisabon, volio bih da dođu u moj dom na večeru. Želim im dati nešto zauzvrat jer nikad neću zaboraviti ono što su učinile za mene u to vrijeme

 

UPDATE: We may have found Edna… https://twitter.com/ESPNFC/status/1174313758195408897 

ESPN FC

@ESPNFC

Cristiano Ronaldo needs your help finding Edna and two other girls who helped him when he was a poor kid in Lisbon.

Prikaži sliku na Twitteru

Renascença @Renascenca

And we found one of the other girls. Her name is Paula Leça and we already talked with her. You can find more information about it here: https://rr.sapo.pt/2019/09/19/fut-internacional/ao-cuidado-de-ronaldo-bola-branca-descobriu-e-falou-com-uma-das-meninas-dos-hamburgueres/noticia/165149/ 

Nakon tog intervjua javila se Paula Leca, jedna od žena koju je Ronaldo spominjao.

Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dopustio da ih njima damo. Jedan od njih bio je i Cristiano Ronaldo koji je sigurno bio najplašljiviji. Oni su dolazili skoro svaku večer….

To se događalo početkom 2000. godine, dok je Ronaldo igrao u omladinskom pogonu lisabonskog giganta.

– I dalje se smijem radi svega toga. Rekla sam sinu koji mi prvo nije vjerovao jer mu je bilo teško zamisliti da je njegova majka davala Ronaldu hamburgere. Moj muž već je znao za to jer je nekoliko puta dolazio po mene na posao i znao je viđati Cristiana, ispričala je Paula.

(FudbalTalent.com/Index.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *