Škola Fudbala “Respekt” dobitnik najprestižnije nagrade UEFA fondacije za djecu!Škola Fudbala Respekt dobitnik je najprestižnije nagrade fondacije krovne organizacije fudbala u Evropi, UEFA fondacije za djecu!

– Dragi prijatelji naše jedinstvene porodice #šfRespekt, sa suzama u očima, ali ogromnom količinom sreće, radosti, i ponosa u srcu, obavještavamo vas da je na prijedlog Nogometnog saveza BiH, Upravni odbor Fondacije za djecu UEFA, na čelu s predsjednikom Evropske fudbalske asocijacije (UEFA), Aleksandrom Čeferinom, odlučio da Škola fudbala Respekt bude jedan od dobitnika ovog priznanja!

UEFA fondacija za djecu osnovana je na inicijativu tadašnjeg predsjednika UEFA, Michela Platinija, odražavajući želju UEFA da ima aktivniju ulogu u društvu. Fondacija ima za cilj da pomogne djeci i zaštiti njihova prava.

“Children Award UEFA” je najprestižnija nagrada kada je u pitanju ono što mi radimo, a bit će nam i dodatni motiv i snaga za naše buduće aktivnosti – objavila je Škola Fudbala Respekt na svom zvaničnom profilu.(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *