Škola fudbala “Tempo” iz Ilijaša OZVANIČILA SARADNJU sa zagrebačkim “Dinamom”

Škola fudbala “Tempo” iz Ilijaša na svojoj Facebook stranici objavila je, kako ističu, s velikim oduševljenjem i ponosom, da je u subotu 10.08.2019. godine u Zagrebu, sjedištu GNK Dinamo Zagreb, potpisala i ozvaničila ugovor o suradnji njihove škole fudbala i Nogometne škola Dinama.

– Predsjednik Škole fudbala Tempo Ilijaš gospodin Kenan Buza i direktor Nogometne škole Dinamo gospodin Damir Krznar sastali su se na pomenuti datum i ozvaničili taj historijski trenutak za našu Školu, naš grad Ilijaš te kao jedan od najvažnijih faktora, našu djecu.

Spomenuti ugovor od velikog je značaja za razvoj naše škole fudbala, odnosno naših igrača svih uzrasnih kategorija (koji će trenirati po planu i programu Škole nogometa Dinamo koja je po kvalitetu druga škola fudbala u Evropi), te dodatnu stručnu edukaciju naših trenera kroz zajednički rad s Dinamovim stručnjacima u razvoju igrača.

Želimo da se zahvalimo svima koji su nam pružili podršku i povjerenje, te ovim mi opravdavamo vašu vjeru u nas – naveli su, između ostalog, iz “Tempa”.

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *