STRATEG DINAMA U19 NAKON POBJEDE PROTIV SHAKHTARA: “Radostan sam što sam im trener!”

Igrači Dinamove selekcije U-19 slavili su s 1:0 protiv vršnjaka iz FC Shakhtara, pogodak za konačan rezultat je postigao Krizmanić u 61. minuti.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Jako sam sretan i ispunjen snažnim emocijama, uz široki je smiješak provukao Igor Jovićević, trener mlade Dinamove momčadi, nakon što je njegova družina pobjedom protiv Shakhtara dodatno učvrstila mjesto na vrhu tabele C grupe UEFA Youth League.

– Mislim da smo po prikazanoj igri zaslužili još uvjerljiviju pobjedu, sa četiri, pet golova ili čak više. Ali, s takvim ritmom igre živiš “opasno”. Oni igraju na duge lopte, znali smo da će koristiti prostor više nego mi, dok je naša momčad, da tako kažem, “gospodar lopte”. No, uvijek je tu opasnost od kontranapada. S obzirom na to da je riječ o mladim igračima, može ih povući situacija. Vidiš da si nametnuo ritam, da osvajaš duele i povuče te… A tu onda vreba opasnost kontranapada. Naš vratar Krkalić odlično je reagirao u zadnjoj mini. Mislim da smo po ovom teškom terenu odigrali, kako bi mladi danas ekli – “instagramski”. Fantastično! Sad nam slijedi borba s Atalantom. Ali, kad vidite kako se naši dečki “tuku” jedan za drugoga, u takvim situacijama trener ponekad niti nije potreban. Zahvaljujem im na takvom pristupu, radostan sam što sam im trener! Oni su me danas učinili malo boljim trenerom – izjavio je maksimirski strateg Jovićević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *