SVAKA ČAST: Luka Milivojević donirao 15.000 eura školi fudbala u kojoj je ponikao

Luka Milivojević (28) je srpski profesionalac, koji igra za Crystal Palace i nacionalnu reprezentaciju i nosi kapitensku traku, što sigurno svjedoči o njegovim kvalitetima i kao igrača i kao čovjeka…

Počeo je u Školi fudbala “Fitness” iz Kragujevca, da bi preko “Radničkog” i beogradske “Crvene Zvezde” (za koju je potpisao početkom 2012. godine) ostvario internacionalnu karijeru (Anderlecht, Olympiacos i sada Crystal Palace).

Kragujevčanin Luka Milivojević ne zaboravlja gdje je proveo djetinjstvo i odakle je krenuo na put ka fudbalskim zvijezdama.

Naime, ovih dana Škola fudbala “Fitness” iz Kragujevca dobila je od Milivojevića donaciju u vidu sportske opreme u vrijednosti od 1.800.000 dinara (preračunato, preko 15.000 eura).

O fantasticnom gestu naseg Luke Milivojevica izvestila je i Prva televizija. Novinarka Natasa Lazarevic i snimatelj Darko Coic napravili su veoma lepu pricu o nasoj skoli i Luki Milivojevicu. Hvala im na tome i hvala roditeljima nase dece sto subdosli u onolikom broju i sto nam salju fotografije u opremi i cestotke na organizaciji jucerasnjeg dogadjaja. Za druge se navija Fitness se voli.

Objavljuje Škola fudbala "Fitness" u Petak, 28. lipnja 2019.

Popularnost i novac ga nisu “‘iskvarili”, već naprotiv, Luka želi da sada kada je u mogućnosti pomogne onima koji su ga podržavali. Podsjetimo, Luka je prije četiri godine donirao 8.000 eura za renoviranje sportskih terena u Osnovnoj školi “Treći kragujevački bataljon”, u koju su išli njegov otac, brat i on.

Sportski klub “Fitness”, koji je ove godine ušao u tridesetu godinu postojanja, iznjedrio je mnoge poznate fudbalske igrače, koji ne zaboravljaju klub u kome su počeli svoju karijeru. U ovoj školi ponikli su Filip Kostić, Danko Lazović Đorđe Rakić, Dušan Pantelić, Mateja Dukić, Ilija Krstić…

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *