TRENIRA GA LEGENDARNI SEJO REBAC: U rubrici «Moj naj gol» predstavljamo Džana Fetahovića (14)Jedna od legendi fudbala u Gradu na Neretvi je Sejo Rebac, jedan od briljantnih mostarskih umjetnika s loptom, a možda dosta ljudi i ne zna da se Rebac danas bavi «brušenjem» novih nogometnih talenata u NK «Mostar», relativno mladom klubu (osnovan 2009.), koji je prve veće uspjehe upravo i zabilježio u mlađim uzrasnim kategorijama.

Jedan od dječaka, možda i najveći talent kojeg Rebac trenutno trenira je 14-godišnji Džan Fetahović (rođen 29.10.2004.), a upravo ovog tinejdžera danas predstavljamo u rubrici MOJ NAJ GOL!

Da je riječ o momku od kojeg se može dosta očekivati, svjedoči da je Fetahović već imao poziv od «Hajduka», a sa Splićanima je išao na turnir u Udine. Prošao je dosta kampova (Real Madrid, Dinamo Zagreb), a bio je pozvan i za kamp reprezentacije BiH. Svoje fudbalske vještine pokazao je i u Skandinaciji (Gothia cup – Švedska, Norway Cup – Norveška). Za njega se već počinju interesovati nogometni menadžeri…

Pogledajte kako ovaj mladi igrač trese protivničke mreže…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

One Comment on “TRENIRA GA LEGENDARNI SEJO REBAC: U rubrici «Moj naj gol» predstavljamo Džana Fetahovića (14)”

  1. DIJAMANTU MOSTARSKI….DŽANKAAA IDEMO LUDO IDEMO JAKOOOO…POKAŽI IM KAKO SE DRIBLA..TI SI NAŠ NOVI PRINC SA NERETVE…BAJEVIĆEV NASLJEDNIK…BRAVO ŠMEKERU…SAMO JAKOOOO DŽANKA MOSTAR JE UZ TEBE….VOLIMO TE DIJAMANTU⚽️⚽️⚽️⚽️

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *