Trenutak koji je rasplakao BiH: Otac se vratio iz Njemačke na samo jedan dan kako bi…

Elvir Bajramović iz Cazina prije nekoliko mjeseci otišao je u Njemačku u potrazi za boljim životom. U rodnom gradu ostavio je porodicu dok im ne obezbijedi smještaj, a kad sve bude spremno, plan je da mu se pridružie u tuđoj zemlji gdje trebaju početi ispočetka.

Elvirovo odsustvo najteže pada njegovom osmogodišnjem sinu Emelu. Oca nije vidio puna tri mjeseca. A Emel vam je jedan divni dječak koji voli nogomet, te trenira u NŠ “Talent” Cazin.
Nedavno je sa ekipom putovao u Zagreb na međunarodni turnir gdje ga je dočekalo veliko iznenađenje.

Njegov otac uspio je dobiti slobodan vikend te je putovao 600 kilometara u jednom smjeru da bi došao bodriti Emela i njegovu ekipu na turniru. Iako se odmah poslije turnira morao vratiti nazad. Emotivni susret oca i sina nakon mjeseci razdvojenosti zabilježen je videom koji je rasplakao mnoge.

“Igram za klub, ali sad igram i za svog babu”, poručio je sretni dječak kojem turnir u Zagrebu ostaje u posebnom sjećanju.

Pogledajte VIDEO NA LINKU!

Trenutak koji je rasplakao BiH: Otac se vratio iz Njemačke na samo jedan dan kako bi…Elvir Bajramović iz Cazina prije nekoliko mjeseci otišao je u Njemačku u potrazi za boljim životom. U rodnom gradu ostavio je porodicu dok im ne obezbijedi smještaj, a kad sve bude spremno, pridružit će mu se u tuđoj zemlji gdje će početi ispočetka.Elvirovo odsustvo najteže pada njegovom osmogodišnjem sinu Emelu. Oca nije vidio puna tri mjeseca. A Emel vam je jedan divni dječak koji voli nogomet, te trenira u NŠ “Talent” Cazin.Nedavno je sa ekipom putovao u Zagreb na međunarodni turnir gdje ga je dočekalo veliko iznenađenje.Njegov otac uspio je dobiti slobodan vikend te je putovao 600 kilometara u jednom smjeru da bi došao bodriti Emela i njegovu ekipu na turniru, iako se odmah poslije turnira morao vratiti nazad. Emotivni susret oca i sina nakon mjeseci razdvojenosti zabilježen je emotivnim snimkom koji je rasplakao mnoge.“Igram za klub, ali sad igram i za svog babu”, rekao je sretni dječak kojem će turnir u Zagrebu ostati u posebnom sjećanju.

Objavljuje Akos.ba u Ponedjeljak, 16. prosinca 2019.

(FudbalTalent.com/Akos)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *