Zajedničko druženje omladinskih selekcija FK Velež i NK Bosna Visoko

Ovih dana je Omladinska škola FK Velež “Muhamed Mujić” imala zadovoljstvo da ugosti svoje vršnjake iz Omladinske škole NK Bosna Visoko, koja je u Mostar doputovala u ekspediciji od skoro 200 članova koju sa sačinjavali dječaci, roditelji, članovi porodica i dio radne zajednice NK Bosna Visoko.

Jedna prelijepa gesta gostiju iz Visokog, koji su odlučili da pored druženja na stadionu posjete i Stari most, te djeci priušte jedan dan koji im ostaje u lijepom sjećanju.Ovo priliku su iskoristili da Rođenima čestitaju na odličnim nastupima u jesenjem dijelu sezone, dok je Mirza Laletović u ime kluba poklonio jednu prelijepu sliku, koju su primili šef stručnog štaba, Ibro Rahimić, i šef Omladinske škole, Igor Remetić.Delegaciju iz Visokog su pozdravili predsjednik UO, Šemsudin Hasić, i direktor, Džemil Šoše, javlja Veležova web stranica.

Također, u sklopu zajedničkog druženja odigrane su i utakmice između najmlađih selekcija na pomoćnom terenu. Na kraju dana, gosti su ručali u restoranu Megamarketa na koji su bili pozvani i predstavnici Veleža.

– Ovom prilikom FK Velež se iskreno zahvaljuje svojim sportskim prijateljima iz NK Bosna na posjeti, uz obećanje da će ovo druženje prerasti u jednu tradiciju – navode iz mostarskog kluba.

Video reportažu kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *