MATEO KOVAČIĆ: “Kad sam stigao u Inter, novi grad, novi klub, novo sve, prilazi mi Dejan Stanković, zagrli me i kaže mi…”

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić svojedobno se podsjetio koliko mu je pomogao Deki Stanković prilikom dolska u italijanski klub:

– Kad sam stigao u Inter, novi grad, novi klub, novo sve, prilazi mi Dejan Stanković, zagrli me i kaže mi: “Sine, ti si ovdje novi, znam da ti je ovo veliki šok. Samo smireno i vjeruj u sebe. Šta god ti treba, zovi me, evo dam ti broj, u pola dana, u pola noći, samo zovi i nemoj da ti bude neugodno.

Ako ti bilo šta treba u gradu ili oko kluba, ja sam tu, ništa se ne brini, ja sam sad već stariji, a život i karijera su pred tobom! Samo hrabro, pobjeđuje onaj ko vjeruje i radi svaki dan, ustaj rano, idi na svaki trening, budi posvećen i to je to.

Bio mi je poput drugog oca, vječno sam mu zahvalan na svemu!

(FudbalTalent.com/Offside)

6 Comments on “MATEO KOVAČIĆ: “Kad sam stigao u Inter, novi grad, novi klub, novo sve, prilazi mi Dejan Stanković, zagrli me i kaže mi…””

  1. Ma super, sve pet. Pa što ode u Real da sjediš na klupi, jer pored Modriča ti nije bilo mjesta u prvom timu?! Pa onda Čelzi, gdje igraš “tako-tako”. Pitanje je naravno retoričko, jer je S. Eto’o je dao najkorektniju izjavu profesionalnih fudbalera kada je rekao: “da se ne lažemo, klub se mijenja zbog novca kojeg dobivamo”. I tu se završava sva priča. Rijetke su veličine poput Zanettija, Tottija i Messija koji svoju karijeru vezuju za jedan klub, bez obzira na ponude.

    1. Enes Čovrk sve u redu ali Messi sigurno nije isto misljenik kao prva dva koja si spomenuo.
      Pa on ima njvecu mj. Placu.

  2. Ostvarenog čovjeka ne interesuju podjele srbi, hrvati, bosanci ovi oni. Aa pošto smo mi na balkanu neostvarena stoka, kukala nam majka…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *