(VIDEO) U GARAŽI PORODIČNE KUĆE “BRUSE” budućeg šampiona od 7-godišnjeg dječaka Anela

Anel Zehić, dječak koji iako ima samo 7 godina, već uveliko plijeni pažnju svojim umjećima sa loptom. Strijelac je velikog broja golova, a mnoge od njih postigao je takvom vještinom da se ponekad ljubitelji fudbala pitaju da li je to moguće?!

Talenat koji svakodnevno pokazuje je vrijedan, a snaga i spretnost koje ima na zelenim terenima rezultat su rada i treniranja već dvije godine u dvije škole fudbala FK Zenit iz Bijeljine kod trenera Dragana Krstanovića i Akademije Milan Jelić iz Modriče gdje ga trenira Mirza Đedović. Osim redovna 3-4 treninga jednom sedmično, ima i privatni trening sa trenerom Oliverom Katanićem.

Povezani sadržaj:

«BOSANSKO FUDBALSKO ČUDO OD DJETETA»: Ima 6 godina, pogledajte kako trenira i kako igra!

Iako bi pomislili da ovaj dječak puno trenira, on jednostavno ne želi da se odvoji od lopte… samo bi igrao! Najveća podrška su mu svakako njegovi roditelji koji vode računa o njegovim treninzima, utakmicama  i tome da sve bude u skladu s njegovim godinama i potrebama.

Anel je već sada vlasnik velikog broja medalja osvojenih na turnirma, a njegov otac sa ponosom ističe da je davao čak i po 15 golova na turniru i time osvajao nagradu za najboljeg. Ako biste pitali Anela ko mu je uzor, rekao bi da samo jedan poster skriva pod jastukom, onaj Salahov! A krije ga od mlađeg brata kako mu ga ne bi pocijepao…

Anelova vještina igranja s loptom uz pravilne treninge, ishranu i  razvoj sigurni smo da bi ga jednog dana u potpunosti mogla dovesti do usporedbe s njegovim trenutnim uzorom – piše FTS News.

(fudbaltalent.com)

3 Comments on “(VIDEO) U GARAŽI PORODIČNE KUĆE “BRUSE” budućeg šampiona od 7-godišnjeg dječaka Anela”

  1. Od malih nogu se vidi talenat. Ili imas ili nemas to nesto. Svaka cast! Samo budi uporan I treniraj deckicu, talenat vec imas! Uspeh nece izostati!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *