MLADA NADA ZAGREBAČKOG “DINAMA”: Upoznajte talentiranog dječaka Ivana Perkovića (12)

Škola nogometa GNK «Dinamo» Zagreb slovi za jednu od najuspješnijih na Starom kontinentu, a danas imamo zadovoljstvo predstaviti dokapetana U12 momčadi zagrebačkih Modrih.

12-godišnji Ivan Perković odličan je učenik Osnovne škole Augusta Cesarca na Ferenščici II (Peščenica, Zagreb), trenutno je visok 157 cm i težak 38 kg, a igra na defanzivnim pozicijama, stopera ili defanzivnog bočnog igrača.

Rođen je u Zagrebu 27.03.2007. godine, a trenira od jeseni 2011. godine. Prve dvije godine bio je u NK HAŠK 1903, nakon čega nastupa za GNK «Dinamo».

S ovim klubom već je osvojio dosta toga – četiri puta bili su prvaci Zagrebačke nogometne lige, tu je i preko 30 trofeja i medalja s hrvatskih i međunarodnih turnira u nogometu i malom nogometu, a zanimljivo je kako Ivan ima i 3 osvojena malonogometna turnira s momčadi Bad Blue Kids.

Ambicija kada je u pitanju bavljenje nogometom je osobni i momčadski napredak, uz druženje s prijateljima.

Foto: Brat i Ivan su u bili Hannover 96 nogometnom kampu za djecu starosne dobi od 6 do 14 godina. “Veselimo se novom pozivu i druženju s prijateljima koje smo upoznali, Hannoverovim trenerima i skautima”, navode.

Foto: Jedan od Ivanovih sportskih uzora je legendarni hrvatski košarkaš Dražen Petrović.

Foto: Perković je ljetos nastupio na 9. Alpas Cupu u Velikoj Gorici, najprestižnijem turniru ua U11 uzrast u regiji, gdje je GNK Dinamo na kraju zauzeo treće mjesto
Foto: U Dinamu se među dječacima njeguje duh zajedništva

Foto: Podrška na putu pobjedničkog sportskog razvoja ne nedostaje…

Foto: S legendarnim “trenerom svih trenera” Miroslavom Ćirom Blaževićem (lijevo) i hrvatskim reprezentativcem i zvijezdom Barcelone Ivanom Rakitićem – Raketom (desno)

Foto: Tokom dosadašnje karijere osvojeno je nekoliko desetaka trofeja i medalja s domaćih i međunarodnih natjecanja
(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *