MOJ NAJ GOL: Sa 28 metara Sedin Ljuca matirao protivničkog golmana! (VIDEO)U nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.), stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) danas prikazuje izuzetan gol Sedina Ljuce, iz NK “Bosna” Visoko, postignut u utakmici protiv ekipe GOŠK.

U pitanju je zaista prava majstorija, jer je Ljuca s oko 28 metara iskosa sa lijeve strane plasiranim udarcem uspio “matirati” protivničkog golmana. Lopta se odbila o stativu i zakoprcala u mreži.

Pogledajte snimak ispod i uživajte…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *