Panter među stativama: MOJ NAJ POTEZ mladog golmana iz Valjeva Radovanović Anđelka (16)Panter među stativama – tako bi se mogao opisati tinejdžer koji dolazi iz grada Valjevo u Srbiji, po imenu Radovanović Anđelko!

Rođen je 14. marta 2002. godine, a dosad je izrastao do visine od 178 cm (težak 61 kg). Dobar je učenik Poljoprivredne škole sa Domom učenika u svom rodnom gradu.

Od početka, još kao sasvim mali klinac igra za «Radnički» iz Valjeva, sa kojim je osvojio na desetine medalja i više pehara za najboljeg čuvara mreže, a ambicija mu je da bude što bolji u svom poslu i zaigra za velike evropske klubove.

Upravo danas, jednu njegovu intervenciju prikazujemo u rubrici MOJ NAJ GOL / NAJ POTEZ.

Pogledajte video i uživajte!

MOJ NAJ POTEZ – Andjelko Radovanovic

⚽⚽⚽PANTER MEĐU STATIVAMA!!!U nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL/NAJ POTEZ danas prikazujemo jednu intervenciju golmana koji dolazi iz grada Valjevo u Srbiji, po imenu Radovanović Anđelko!Čestitajte ovom tinejdžeru, lajkajte i podijelite… Zaslužio je :)⚽⚽⚽Više na linku: https://fudbaltalent.com/panter-medu-stativama-moj-naj-potez-mladog-golmana-iz-valjeva-radovanovic-andelka-16/

Objavljuje Fudbal Talent International u Nedjelja, 18. studenoga 2018.Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *