Pogledajte ovo golgetersko malo remek-djelo! “MOJ NAJ GOL” talentovanog Dina Ćutahije

U našoj nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL, danas imamo zadovoljstvo da Vam predstavimo jednog 15-godišnjeg tinejdžera…

Pogledajte nešto ispod njegovo golgetersko malo remek-djelo!

Din Ćutahija (15) jedan je od najvećih talenata u BiH i kao takav već je “na radaru” najboljih klubova u regiji, uključujući splitskog “Hajduka”.

Povezani sadržaj:

HAJDUK “BACIO OKO” NA ŽELJINOG TINEJDŽERA: Preporuka 36 golova u prošloj sezoni!


Din je rođen 28.10.2003. godine u Sarajevu. Dešnjak je, visok 183 cm, a težak 75 kilograma. Prirodna pozicija mu je u samom vrhu napada, a mnogo – zavisno od zamisli trenera – može pružiti i na krilnim pozicijama te na mjestu ofanzivnog veznog igrača.

Počeo je trenirati još kao četverogodišnjak, 2007. godine i cijelo vrijeme je u Omladinskoj školi FK «Željezničar». Bio je na probi u «Hajduku» gdje je zadovoljio, tako da s ovim klubom treba ići i na pripreme.

U karijeri je osvajao pehare za najboljeg strijelca/igrača, kolektivno Premijer ligu BiH u pionirskoj konkurenciji, a ambicija mu je da izgradi vlastiti nogometni identitet.

U izjavi za Fudbal Talent International naglašava da nema nekog posebnog igračkog uzora, ali da kad bi morao birati bio bi to Alvaro Morata.

Foto: Dina krasi i odlična skok igra

Izabrali smo za našu akciju MOJ NAJ GOL, pogodak koji je napadač Omladinske škole “Željezničara” postigao u prvenstvenoj utakmici protiv GOŠK-a

Uživajte u snimku, a momka podržite lajkom i komentarom!


MOJ NAJ GOL – Din Ćutahija

⚽⚽⚽ Pogledajte ovo golgetersko malo remek-djelo!Din Ćutahija (15) jedan je od najvećih talenata u BiH i kao takav već je "na radaru" najboljih klubova u regiji, uključujući splitskog "Hajduka". Izabrali smo za našu akciju gol koji je napadač Omladinske škole "Željezničara" postigao u prvenstvenoj utakmici protiv GOŠK-aAkcija MOJ NAJ GOL/NAJ POTEZ i dalje je u toku. Šaljite nam svoje snimke, lajkom podržite mlade talente, nagrade u vrijednosti 100 eura i više!⚽⚽⚽ Još detalja na fudbaltalent.com

Objavljuje Fudbal Talent International u Srijeda, 19. prosinca 2018.

Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *