U AKCIJU PRIJATELJA “JEDINSTVA” IZ BIHAĆA uključio se i 13-godišnji talent iz Austrije Davud Selimović

NK «Jedinstvo» iz Bihaća sljedeće godine treba obilježiti 100. godina postojanja, a ambiciozno rukovodstvo, koje je nedavno preuzelo klub, želi ga vratiti na staze stare slave.

Zadatak je i povratak omladine i djece u klub koji ima stogodišnju tradiciju i svoje mjesto u bosanskohercegovačkom fudbalu.

Jedna od akcija kojom se želi osigurati novac za poboljšanje klupske infrastrukture je i ona kojom su nekadašnji igrači, navijači i sponzori kluba pozvali sve Krajišnike i prijatelje Krajine u domovini i dijaspori da budu PRIJATELJI JEDINSTVA i daju svoj doprinos učestvovanjem u akciji «Jedan navijač – dvije stolice».

U akciju se ovih dana uključio i Davud Selimović, sin Nedžada Selimovića iz Cazina, mladog trenera koji živi i radi – osvaja klubove u Austriji. Gospodin Muhamed Selimović je uplatio određeni iznos u okviru spomenute akcije u ime Davuda, objavilo je NK «Jedinstvo» na svojoj zvaničnoj stranici.

Hvala na podršci za stolice, savjete i kontakte… – napisali su, uz fotografiju Davuda i Nedžada (foto gore lijevo).

Inače, mladi Davud nastupao je za SV Grödig i sada ÖTSU Hallein, U13 selekciju, a riječ je o talentovanom dječaku koji nosi broj 3 na leđima i nastupa na poziciji defanzivca.

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *