Benjamin Rahman (10) želi biti igrač poput Miralema Pjanića: POGLEDAJTE NJEGOV “NAJ GOL”

Dječak kojeg Vam danas predstavljamo ima želju da postane fudbaler poput Miralema Pjanića, koji mu je ujedno i uzor, a oni koji su 10-godišnjaka gledali tvrde da ima i sličnosti između bh «Zmaja» i ove mlade nade iz Sarajeva…

Benjamin Rahman rođen je 26.07.2008. godine u Sarajevu, trenutno je visok 134 cm i težak 26 kilograma, a vrlo dobar je učenik OŠ «Džemaludin Čaušević». Jedan je od najboljih igrača u svojoj generaciji.

Benjamin je počeo trenirati u FK «Novi Grad», gdje je trenirao do dvoje osme godine, a zatim je prešao u FK «Sarajevo»

Ovaj vezni igrač kojemu je desna noga fudbalski jača dosad je bio na turnirima tri puta najbolji igrač i dva puta najbolji strijelac, uključujući titule Najbolji igrač turnira u organizaciji OFK ZSK Zenica i Najbolji strijelac na turniru BISER CUP `18

Preko 30 medalja osvojio je sa oba kluba, a u videu ispod pogledajte pogodak koji je u konkurenciji u Nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL…

Pogledajte i uživajte!


Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *