ĐETIĆ SA BROJEM 7 NA LEĐIMA, Andrija Pavićević (8), u Fortuni mreže trese kao Ronaldo u Juventusu!GrassRoots kancelarija Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) u saradnji sa Srednjom regijom FSCG organizuje Đetić ligu Crne Gore. Ovo je najmasovniji i najveći sportski događaj ove vrste.

Đetić ligom obuhvaćeno je na hiljade igrača iz svih crnogorskih opština. Liga je organizovana prema uzrastu, a u godištu 2010. FK “Fortuna” je ove sezone izuzetno uspješna.

Jedna od malih zvijezda ovog tima je Andrija Pavićević, učenik OŠ “Oktoih”  iz Podgorice. Trenutno je visok 150 cm, a težak 35 kg. Kao ljevak igra preteženo na lijevom krilu i nerijetko postiže golove.

Danas, imamo zadovoljstvo u nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL/NAJ POTEZ prikazati nekoliko majstorija ovog dječaka, koji igra sa brojem 7 na leđima i za kojeg neki kažu da u Fortuni trese mreže kao Ronaldo u Juventusu!

Pogledajte video i uživajte!Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

One Comment on “ĐETIĆ SA BROJEM 7 NA LEĐIMA, Andrija Pavićević (8), u Fortuni mreže trese kao Ronaldo u Juventusu!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *