MOJ NAJ GOL: Prelijep pogodak iz slobodnog udarca Dimitrija Pirgića (16)Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

Danas prikazujemo prelijep pogodak iz slobodnog udarca Dimitrija Pirgića (16). Ovaj tinejdžer dolazi iz Valjeva, klub “Radnički”. Visok je 176 cm i težak 68 kg. Odličan je učenik. Već sa 4 godine je počeo da trenira, a igra na poziciji centralnog veznog, lijevog ili desnog krila. Inače mu je fudbalskom smislu jača lijeva noga. Dosad je osvajao niz nagrada za najboljeg strijelca i perspektivnog talenta, a ambicije mu je da postanem što bolji i da uspije!

Pogledajte snimak ispod i uživajte…

MOJ NAJ GOL – Dimitrije Pirgić (Srbija)

⚽⚽⚽PRELIJEP GOL IZ SLOBODNOG UDARCA!!!U nagradnoj akciji "Moj naj gol" danas prikazujemo prelijep pogodak iz slobodnog udarca Dimitrija Pirgića (16)⚽⚽⚽Više na linku: https://fudbaltalent.com/moj-naj-gol-prelijep-pogodak-iz-slobodnog-udarca-dimitrija-pirgica-16/

Objavljuje Fudbal Talent International u Srijeda, 5. prosinca 2018.(fudbaltalent.com)

One Comment on “MOJ NAJ GOL: Prelijep pogodak iz slobodnog udarca Dimitrija Pirgića (16)”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *