DIN GRANOV (14) sin biznismena i bivšeg igrača Emira Granova, POSTIGAO HAT-TRICK

Ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini, sigurno se sjećaju bivšeg reprezentativca BiH Emira Granova. Imao je izuzetno uspješnu fudbalsku karijeru tokom koje je igrao u FK Sarajevo, ali i prvoligašima izvan BiH – portugalskom Farenseu, mađarskom Ujpest FC-u i španskom Rayo Vallecanu.

On je sa svega 27 godina «okačio kopačke o klin» i pokrenuo u BiH vjerovatno najuspješniji modni biznis u zemlji, kompaniju Granoff koja se bavi muškom modom, ima blizu 200 zaposlenih i izvozi u niz zemalja svijeta.

Emir Granov: Nakon fudbalske karijere, posvetio se biznisu

Međutim, njegovim fudbalskim stopama krenuo je 14-godišnji sin Din Granov. Ovaj tinejdžer rođen 2005. godine već 8 godina trenira fudbal, a trenutno nastupa za ekipu Škole fudbala «Asim Ferhatović-Hase», koja se takmiči u Omladinskoj ligi Kantona Sarajevo (KS) za pionire.

Granov junior ovog je vikenda postigao hat-trick u prijateljskoj utakmici koju su na stadionu “Koševo 3” odigrali pioniri FA «Academica» i FK «Sarajeva» (3:3).

Golove Dina Granova možete pogledati u videu ispod i sami procijeniti da li nasljednik Emira Granova svojim napadačkim kvalitetima podsjeća na oca. Gospodin Granov je došao na Koševo da bodri sina, drago mu je da Dinu sport “ide od ruke”, ali navodi da nije opterećen time da njegov sin napravi fudbalsku karijeru.


U istoj utakmici i pioniri «Academice» pokazali su vrhunsko fudbalsko umijeće, a dva zaista lijepa poteza – eurogol Mirze Idrizbegovića sa oko 20 metara i fenomenalnu akciju «Akademičara» i asistenciju petom kakvu ne viđamo svaki dan niti u Ligi šampiona, također možete pogledati u snimcima ispod.(fudbaltalent.com)

One Comment on “DIN GRANOV (14) sin biznismena i bivšeg igrača Emira Granova, POSTIGAO HAT-TRICK”

  1. Din je, pored toga sto je nada Bosanskog fudbala , jedan divan djecak velikog srca, lijepo vaspitan i dobar drug ?
    Din , zelimo ti sve najbolje

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *