Dječak potrčao za Salahom i povrijedio nos: EGIPĆANIN STAO I JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKVA JE VELIČINA!

Dječak koji se povrijedio dok je trčao pokušavši vidjeti fudbalsku zvijezdu Mohameda Salaha, bio je oduševljen kad se legenda Liverpoola zaustavila i okrenula da vidi šta je s njim…

11-godišnji Louis Fowler i njegov 10-godišnji brat Isaac čekali su izvan Trening centra «Redsa» u Melwoodu u subotu, želeći barem na trenutak vidjeti igrače šampiona Starog kontinenta.

Kad se pojavio Salahov «Bentley», dvojica dječaka su potrčala za autom, mašući Egipćaninu, ali je Louis udario u stup ulične svjetiljke i pao na zemlju okrvavljenog nosa.

Komšije su onda pritrčale u pomoć, a zatim je i dječakov poočim Joe Cooper pozvao Hitnu pomoć.

Ali, umjesto da produži svojim putem, Salah se okrenuo i došao vidjeti šta je s dječakom.

Djeca su vrištala od radosti kad je Egipćanin izašao iz vozila, a Isaac je gotovo došao do histerije grleći se sa jednim od najboljih igrača na svijetu.

Mo je bio veoma apologentan i pažljiv i suosjećajan prema dječacima i učinio je da se oni osjećaju mnogo bolje – izjavio je gospodin Cooper.

Igrač se i fotografisao sa mališanima, a foto je Cooper objavio na Twitteru.

U Domu zdravlja su Louisu pružili medicinsku pomoć i sanirali njegov nos, a prema izjavi njegovog poočima, 11-godišnjak je nakon svega priznao «vrijedilo je» i da bi «isto ponovio još 100 puta»…

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *